Pisang Goreng Panas!!

Tuesday, December 27, 2011

Semua Penting .

WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang.

GOOGLE : Aku ada semuanya.

MOZILA : Tanpa aku, korang tidak boleh diakses.

IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!

MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!

IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!

INTERNET : Sudah!!! … jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde..! Power tak aku?

FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk..!!!

YAHOO : Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!

INTERNET : zzz… gua tau gua paling hebat.

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power!

Moral: Walaupun bil TNB naik diam-diam, jangan tak bayar nanti tak boleh layan blogbudakkorea.blogspot.com


#copypaste

0 comment(s) & talk(s) :

Post a Comment

Followers