Pisang Goreng Panas!!

Friday, November 4, 2011

Tempahan Header Percuma Dibuka

assalamualaikum. tuan blog rase rajin semacam je lepas exam. nak buat header free untuk blogger2 semua ni. sape nak angkat laptop masing2! hehe. nak tempah tak? free je ni. tangan tuan blog ni tak la kreatif sangat. tapi blog ni 100% hasil tangan tuan blog. termasuk header , background , footer , butang2 float. ok la setakat buat header yang biase2. klau nak tempah, post kat chatbox atau guna cara ni.

1. email
- nua.korea@yahoo.com
- sertakan saiz header , gambar [ klau ade ] untuk diedit ke dlm header , tajuk blog [ nak buat kt header tu ] , warna header

2. add tuan blog kat fb
-  facebook.com/nua.sun
- inbox saiz header , gambar , tajuk blog , warna

klau tak tau saiz header korang, bace entri ni dulu : klik
selain header, boleh request butang follow , dashboard , back to top , footer , background & lain2.

3 comment(s) & talk(s) :

farra said...

nak tanya ! masih boleh lg ke bwt tempahan header percuma ??

k.nua said...

masih. just inbox kt fb ok. email jarang bukak. ^^

Murni Rahaman said...

maseh ade lgi ke header percume??

Post a Comment

Followers