Pisang Goreng Panas!!

Sunday, November 20, 2011

Jom Buat Duit Dengan Churp Churp

hey korang!
sehat? dah makan? cukup tidur mlm td?
bgus2, semua ok2 je kan.
ha!
hari ni nak cakap pasal " Churp Churp "
ape tu churp churp? virus? bukan! spam? bukan jugak!
dah tu ape? boleh dapat duit ke benda tu? ya! betul dan tepat!
churp churp ni antara satu " part time job " la bagi aq.
senang sangat2 nak dapat duit dengan churp churp tau.
tak perlu susah2.
sebelum tu, daftar churp churp ni dulu
DAFTAR SINI
ha! burung biru kat blog ni , burung churp churp la. haha
kiut kan? mmg kiut~
ade jugak yang kata churp churp ni buang masa.
bagi aq, tak pun. sebab dapat duit. hehe
lepas dah klik link daftar tu. korang isi je semua yang diorg tanyakan ok.
korg cuma perlu login dgn facebook / twitter je
tak perlu nak buat account pun
lepas siap semua, korang pergi ke dashboard
korang mesti nampak ade kempen2 kat situ kan
tapi, kadang2 tak ade
ha! tu la sumber duit utk korg
korg cuma perlu share je semua kempen2 tu kat facebook / twitter
klau ada yang klik, kompem dpt duit. masyukkk
20 - 40 sen satu klik
dan klau ade yg daftar sebab korang invite kat facebook / twitter, dapat RM1 tau!
klau la ad 10 org daftar atas invite korg. dah brape tuh?
byk kan? simple kan? mudah kan? easy kan?
lepas tu klik sini KLIK SINI & KLIK SINI
aq baru je daftar churp churp ni tak sampai seminggu pun, dah byk yg masukk
klau korang dapat RM100, pihak churp churp ni akan hantar CEK kat umah korg
best kan. dpt beli album korea banyak2 la lepas tu.
hehe.
rasanya tu je kot maklumat pasal churp churp ni. so, selamat sharing2.
jelas semuanya? daftar sini DAFTAR KAT SINI

eh2, sebelom tu, ni ada satu lagi yg macam churp churp.
100% macam churp churp, cuma website je laen,
jom daftar SINI
lepas tu korg kena klik ni
KLIK SINI
KLIK SINI

0 comment(s) & talk(s) :

Post a Comment

Followers